Het leven van Liedewij, de maagd van Schiedam - Jongen, Ludo; Schotel, Cornelis (Middelnederlandse tekstedities, 1994)
Een uitgave van de Middelnederlandse tekst naar de bewaarde bronnen die door de uitgevers vertaald is en van commentaar voorzien
Keywords: Tekstuitgave; Vertaling