Het laatste avondmaal naar Leonardo da Vinci. Een wonderlijke geschiedenis - Bonquet, Piet; Verschatse, Greet (Sterck & De Vreese, 2019)
Schilderij naar Leonardo da Vinici door de abdij van Tongerlo in 1545 aabgekocht