Bonne-Espérance: artistieke en intellectuele parel van premonstratenzer Henegouwen. Historisch overzicht - Appelmans, Janick (De abdij van Bonne-Espérance en de norbertijnen in Henegouwen en Artois vooral in de 17de eeuw, 2023)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1 B-3271 Averbode, h.janssens@abdijaverbode.be