Jacob van Maerlant. Der Naturen Bloeme. Uit het Middelnederlands vertaald - Biesheuvel, Ingrid (Walburg Pers, 2024)
VNederlandse hertaling van Maerlants berijmde Middelnederlandse vertaling van Thomas van Cantimprés Libre de natura rerum
Keywords: Vertaling