De invloed van de abdij van Floreffe in Houthalen en Overpelt - Hendriks, Giel (Invloed van Waalse norbertijnenabdijen in Limburg: Beaurepart en Floreffe, 2013)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode (B)