Varlar und sein Priorat Deventer - Frese, Werner (Analecta Praemonstratensia, 2010)

Varlar und sein Priorat Deventer - Frese, Werner (Internationale netwerken in een periode van transformatie, 2009)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode (B)