Het middeleeuwse poortgebouw van de Huysmanshoeve te Eeklo: de ontrafeling van een unieke bouwgeschiedenis (Oost-Vlaanderen) - Verdonck, Ann; Deceuninck, Marjolein (Archaeologia mediaevalis, 2012)
Bezit van het Gentse gasthuis Onze Lieve Vrouw ter Lazarie