Een nieuwe orde? De politieke en religieuze ontwikkelingen in het Maas-Demer-Scheldegebied in de elfde en twaalfde eeuw en de stichting van de norbertijnenabdijen in het tweede kwart van de twaalfde eeuw - Bijsterveld, A.J.A. (Norbertijnen in de politiek, 1997)
Besteladres: H. Janssens, Abdij van Averbode, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode