Koningsveld en het Gasthuis van Delft - Verhoeven, Gerrit (Hospitalitas en de aanwezigheid van leken in de middeleeuwse premonstratenzer kloosters, 2002)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode (B)