Contractbeheer onder de abdissen de Lechy (1512-1550) en nieuwe inzichten in de bouwgeschiedenis van Herkenrode - Waegeman, Tony (Monasterium Herkenrode, 2013)
te bestellen via www.erfgoedcelhasselt.be