Oorkondenboek van de Antwerpse kapelanieën. 1210-1355 - Van den Nieuwenhuizen, Jos (2017)
Deze publicatie in eigen beheer van de Antwerpse oud-stads- en diocesaan archivaris is te bestellen via het print on demandsysteem van https://www.shopmybooks.com
Keywords: Tekstuitgave