De norbertijnenabdij van Park-Heverlee en haar netwerk van pastorieën - Van Lani, Stefan (Norbertijnse pastorieën in het hertogdom Brabant, 2010)
Besteladres: Herman Janssens, Abdijstraat 1, B-3271 Averbode (B)