Meesters met noodnamen - Liebergen, Léon van (Kunstschrift, 2004)
Bijdrage in het themanummer Eik en linde. Houten beelden uit de late middeleeuwen

Sanctus. Met heiligen het jaar rond - Liebergen, Léon van; Prins, W.P.C. (Museum voor Religieuze Kunst, 1997)