Lebuïnus herontdekt. Een bezongen heilige - Hollaardt, Stan; Pieters, Gerard (Wolters Kluwer, 2016)
Met transcriptie van 12de-eeuwse metten uit handschrift UB Utrecht met historische inleiding over vroege kerstening en muziekhistorische verantwoording en toelichting op de reconstructie van deze gregoriaanse koorzangen
Keywords: Tekstuitgave