Het cleeden van de derthien arme mannekens: het ambacht van de Brugse scheppers (kleermakers) en de fundatie van Gruuthuse (1474) - Muls, Erik (Handelingen van het Genootschap voor Geschiedenis te Brugge, 2017)
Met tekstuitgave van testament en betalingen
Keywords: Tekstuitgave